Огляд: Belkin Car Vent Mount Pro with MagSafe

05.01.2021
eye-ico 1853
blog_card

Компанія Belkin, відома своїми аксесуарами для пристроїв Apple, представила свої перші продукти MagSafe: бездротовий зарядний пристрій Boost Charge Pro MagSafe 3-in-1 та Car Vent PRO. У цій статті ми розглянемо детальніше автотримач Belkin Car Vent Mount PRO with MagSafe. 

Car Vent PRO - це, як випливає з назви, кріплення, призначене для використання в автомобілі, конструкція якого кріпиться до вентиляційних отворів автомобіля. Car Vent PRO не є зарядним пристроєм і не має заряджання.

Аксесуар є простим кріпленням на основі магніту, яке кріпиться до пристроїв MagSafe, включаючи всі моделі iPhone 12 / 13 / 14 , за допомогою магніту MagSafe, вбудованого в ці пристрої. Він також працює з чохлами MagSafe, прикріпленими до моделей iPhoneiPhone 12 / 13 / 14. Car Vent PRO зроблений з легкого пластику, який виглядає як алюміній, з більш м'яким матеріалом на кріпильній частині аксесуара, щоб прикріплений iPhone не подряпався або не пошкодився іншим чином.

Легка конструкція хороша тим, що не створює надмірної ваги на вентиляційних отворах автомобіля. На задній частині Car Vent PRO є силіконовий виступ, який входить прямо у вентиляційні отвори автомобіля, з відстанню 4 см між вентиляційними отворами та передньою частиною кріплення. Захоплення досить туге, тому він не вийде з вентиляційного отвору.

iPhone Car Vent PRO можна використовувати як в портретному, так і в альбомному режимі. За допомогою налаштувань ви можете налаштувати його так, як вам подобається.

Для зручності використання   Car Vent PRO обертається завдяки регульованому шаровому шарніру, який також може змінювати кут нахилу телефону в міру необхідності.

Нижня частина Car Vent PRO від Belkin дозволяє встановити ваш iPhone в потрібному положенні для використання таких програм, як "Карти", в автомобілі. Магнітне з'єднання надійно тримає ваш iPhone, не дозволяючи йому впасти навіть при їзді нерівними дорогами.

Якщо вам потрібне кріплення для автомобіля і у вас є iPhone 12 / 13 / 14, то варто однозначно звернути увагу на варіант Belkin .

Рекомендовані товари

Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: [email protected]
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво